szpem

spam - hánglisül szpem közösségépítő portál Köszönjük Yarii és Marii! Ha nem vágod a sztorit, javaslom kezd az elején.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Diskurzus eszkaláció

2008.03.24. 23:49 - Gaiaman

1:Ok! :)

2:sziasztok ismeretlenek køzøssæge.
æn sem fogok kuldeni ilyet.
puszi dåniåbol.

3: :)

4:Kedves Márk X. Kovács!

Örülök neki, hogy  " igy 2008 kornyeken " egyre több ember ért a számítógéphez és az internethez és ahogy olvasom, te sem vagy ezzel másképp. A levélváltások azért voltak a témában, hogy segítsük egymást és nem azért, hogy kéretlenül degradáljunk le másokat. Te nem így tettél és ezért spamnak minősül a leveled!

köszi!
D

5:
Látod Mariann, nem elég, hogy spamelsz minket, de a végén még tömegverekedést is szítasz a leveleddel...komolyan mondom ki nem néztem volna belőled. Jah, Mark B Kovacsot szigorúan kivettem a levlistából, mert már úgy is beregisztráltam pár pénisz hosszabbító oldalon a címét, szóval nem kell fáradoznunk, hogy fölösleges leveleket küldjünk neki.
Na pusziii.

6:
Kedves Mindenki!
 
Egyszerűen nem értem, hogy vagyok fent ezen a listán ... :(( Ez most milyen lista? Becsülettel végigolvastam a címzettek e-mail címeit, és bár az ugyfelszolgalat@centrumparkolo.hu  is benne van, nem nyújtott támpontot. Összesen két név volt ismerős ezen kívül.
 
Köszönöm a választ előre is.
 
Üdv,
 Dóra

7:Kedves Dani el!

Örölök, hogy így a harmadik évezred közepe felé tartva vannak még ennyire segítőkész emberek, azt hittem ez a fajta nemes és elfogadó hozzáállás teljesen kiveszett piszkos kis világunkból.
Külön öröm, hogy a korábbi levelekhez hasonlóan a mostani válaszod rendkívüli mértékben segítette a jellemfejlődésemet, így semmiképp sem minősül spamnek.

Kedves ismeretlen ismerőseim, légyszi a jövőben se hagyjatok ki a címzettek közül!

Üdv:
D.

8:Kedves Barátaim!
Mariannak köszönhetően remek kis közösség alakult ki itt az elmúlt pár napban. Az elején még baromira zavart ez a sok válasz, de már megértettem, hogy mindez kellett ahhoz, hogy jobban megismerjük egymást, és valódi, a szó legmélyebb értelmében vett BARÁTSÁG alakuljon ki köztünk, ami bennem már egy közös nyaralás ötletét is felvetette. Centrum Parkolónak külön köszönet, hogy befogadott a közeli hozzátartozói közé.
Mariann, ha az a szöveg, hogy mindez a Részedről véletlen volt, kamu volt, és ez volt a célod, hogy közelebb hozz minket egymáshoz, egy zseni vagy!
Peti

9:

Hű, hát könnyesre röhögtem magam egynéhány utóbbi levélen. J

Pedig már majdnem írtam, h érintettség hiánya okán vegyetek le a listáról. De a gondviselésnek hála még időben jött a pénisznagyobbító hirdetésekkel harciaskodó Amazon fenyegető levele, és meggondoltam magam. Ennek kapcsán felvetődik persze a nyilvánvaló kérdés, h a Mélyentisztelt Hölgy (kezeit ezúton is csókolom, hogy szolgál a kedves egészsége?) milyen gyakran (és minek???) látogathat ilyesmi oldalakat, ha csak így, laza ujjgyakorlatként feldobta a pórul járt Kolléga címét néhány helyre.

Egyébként nem tudom, néztétek-e, de a spam egy indiai közösségteremtő site-ot reklámoz. Hát elnézve az e-mailáradatot (és természetesen nem feledve Mariann eltagadhatatlan érdemeit), el kell ismerni, h ezek az indiaiak tudhatnak vmit e téren!

Javasolnám végül az arra fogékony Kollégáknak a „spam, mint közösségteremtő erő" témakör tudományos alaposságú feldolgozását. Gondolom mindannyian szívesen olvasnánk egy színvonalas, 100-150 oldalas tanulmányt a témában. Esetleg oldalanként külön e-mailben elküldve?

 

Érdeklődéssel várva a további hozzászólásokat és üdvözlettel,

 

SzG

10:
tényleg muszáj ezt??

11:vszeg mindenki kapott akinek Mariann valaha is kuldott mailt a gmailrol, legyen az allasjelentkezes vagy barmi, mivel a gmail megjegyzi az emaileket(sztem amit mar beirt egyszer azt), es mindenkinek kuldott aki rajta van a listajan.

12:Nekem az tetszik a legjobban, hogy ezeket a leveleket az admin@yaari.com is megkapja. Ha olvassák ezt Indiában, akkor ezúton is gratulálok nekik.

A bejegyzés trackback címe:

https://szpem.blog.hu/api/trackback/id/tr40395317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása